I mars år 1990 slog Indira upp sina portar för första gången. Då var lokalen anspråkslös och restaurangen hade bara servering på gatuplan. Vi har under alla år vidhållit den höga kvalitén på maten och sedan start infört ett, för Sverige något unikt, system som innebär att redan när våra gäster kommer in gör de sin beställning vid kassan och betalar för sig på samma gång. Därefter sätter gästen sig till bords och inväntar servering. Detta för att vi ska kunna hålla priserna nere så mycket som det går, utan att för den sakens skull tumma på kvalitén. Våra låga priser är något som vi genom åren blivit väl ansedda för. Vid önskemål utförs givetvis traditionell bordsbeställning.

Med tiden har både lokalen och restaurangen utvecklats i form av att den utökats med konstverk, statyer och målningar. Till en början ökade vi antalet sittplatser genom att bygga ut källarplanet. Men då både efterfrågan på fler platser och vår ambition att expandera var hög så lyckades vi efter en tid upptäcka ett okänt, igenbommat, utrymme ovanför gatuplan. Detta tidigare dolda utrymme visade sig vara utmärkt läge att skapa en baldakin på. Här finns idag en balkongavsats som förbinds med gatuplan genom en spiraltrappa, ett mycket populärt och mysigt krypin för våra gäster.

Restaurangens ägare själv är en filantrop och konstälskare av rang, och han har sett till att restaurangen är fylld till bristningsgränsen av färg och konst i alla dess former. Här finns alltid något nytt att upptäcka och om samtalsämnena tryter går det alltid att finna någon unik inredningsdetalj att diskutera.

Vi på Indira är glada att föra fram vår filosofi och tradition som hela restaurangen vilar på.

Facebook
Facebook