Välkommen till Indira!

En indisk restaurang som har funnits i Stockholm sedan år 1990.

Vi här på Indira brinner för den indiska matkulturens djupa smaker och komplexitet och hoppas att du som gäst hos oss ska känna att du får uppleva den magi som indisk mat innebär.

Indisk mat utgår från många variabler och kryddor – vilket gör det nästan omöjligt att tröttna! Det går att variera och skapa nytt i en oändlighet, men för att uppnå god kunskap om vad som funkar och inte krävs en hel del experimenterande. Under våra snart 30 år i branschen har vi hunnit med en hel del trial and errors.

Vårt kök erbjuder ett mångsidigt utbud av både kött- och fiskrätter likväl som vegetariska och veganska rätter som blir mer och mer populära. Tandoori-rätterna vi serverar grillas i en cylinderformad lerugn som drivs på kol. I denna ugn tillagas även våra uppskattade Naan-bröd.

Restaurang Indira är belägen precis i början av Bondegatan på Södermalm. Ni hittar oss mittemot landmärket Skrapan, och det är enkelt att nå oss med både buss, pendeltåg och tunnelbana.

Vi erbjuder avhämtning om ni hellre önskar att njuta av maten på hemmaplan. Om ni är intresserade av större beställningar/catering går det att ordna enligt överenskommelse.

För större sällskap och fester kan undervåningen abonneras. Kontakta oss för mer information!

Facebook