Välkommen till Indira, en indisk restaurang som har funnits i Stockholm sedan år 1990.

Både ledningen och våra anställda här på Indira brinner för den indiska matkulturens alla smaker och djup, så att du som gäst ska kunna få uppleva den magi som indisk mat innebär.

Indisk mat utgår från så många variabler och kryddor att det nästan är omöjligt att tröttna, det går att variera och skapa nytt i en oändlighet. För att uppnå god kunskap inom det indiska köket krävs en hel del experimenterande, vilket vi kan försäkra att vi under alla våra aktiva år har hunnit med.

Vårt kök erbjuder ett mångsidigt utbud av både kött- och fiskrätter likväl som våra utsökta samt mycket populära vegetariska och veganska rätter. Vi har även Tandoori-rätter som grillas i en cylinderformad lerugn där vi eldar med kol. I denna ugn tillagas även våra mycket uppskattade Naan-bröd.

Restaurang Indira är belägen precis i början av Bondegatan på Södermalm. Denna gata finner man som tvärgata till Götgatan, med Skrapan (tidigare Skatteskrapan) som landmärke tvärsöver Bondegatans öppning. Du når oss med kort promenadavstånd från både buss, pendeltåg och tunnelbana.

Vi ordnar med avhämtning om våra gäster hellre önskar att njuta av maten på hemmaplan. Om ni önskar större beställningar, s.k. catering, går det att ordna enligt överenskommelse.

För större sällskap kan undervåningen abonneras.

Facebook
Facebook